Refresh launcher

Something is missing? Have an idea? Ask for new stuff here.
Post Reply
ralvy
Posts: 16
Joined: Mon Feb 18, 2019 6:08 pm

Refresh launcher

Post by ralvy » Sat May 18, 2019 3:21 am

Lately I'm noticing various objects disappearing from time to time. I run a Restore From Backup to get them back. Perhaps a Refresh method can be offered.

User avatar
JayM
Posts: 34
Joined: Tue Jan 29, 2019 11:57 pm

Re: Refresh launcher

Post by JayM » Thu May 23, 2019 6:47 am

isn't restarting the launcher basically refreshing it?

settings/+/shortcuts/lightning action/restart lightning

ralvy
Posts: 16
Joined: Mon Feb 18, 2019 6:08 pm

Re: Refresh launcher

Post by ralvy » Thu May 23, 2019 1:55 pm

JayM wrote:
Thu May 23, 2019 6:47 am
isn't restarting the launcher basically refreshing it?

settings/+/shortcuts/lightning action/restart lightning
I never noticed that Shortcut. Yes, that refreshes it. But is there a way to do this without adding another Shortcut to my screen?

User avatar
JayM
Posts: 34
Joined: Tue Jan 29, 2019 11:57 pm

Re: Refresh launcher

Post by JayM » Wed May 29, 2019 9:35 pm

ralvy wrote:
Thu May 23, 2019 1:55 pm
JayM wrote:
Thu May 23, 2019 6:47 am
isn't restarting the launcher basically refreshing it?

settings/+/shortcuts/lightning action/restart lightning
I never noticed that Shortcut. Yes, that refreshes it. But is there a way to do this without adding another Shortcut to my screen?
yeah you could assign it to a gesture or something but i think the best way to do it would be by script menu because its quick to access and doesn't clutter the desktop. To do this open the script editor (in the app drawer) paste the line below ⇣

LL.runAction(28);

slide out the drawer from the left side of the scriot editor screen give the script a name like reload/restart or something just to make it easy to identify later on then tick the box that says lightning menu. Go back to your homescreen long press desktop/scripts/reload (or whatever you called it)

ralvy
Posts: 16
Joined: Mon Feb 18, 2019 6:08 pm

Re: Refresh launcher

Post by ralvy » Thu May 30, 2019 5:16 pm

No problem. I simply added a Shortcut to my main screen to do this. It's fine.

Post Reply